Μαθητές – Ενεργοί πολίτες και εθελοντισμός, ο δικός μας πολιτισμός….

Χριστούγεννα με την Κιβωτό της Αγάπης & για την Κιβωτό της Αγάπης!

Οι μαθητές  της εθελοντικής  μας ομάδας συνεχίζουν και φέτος την εθελοντική τους  προσφορά στα πλαίσια των προγραμμάτων:

 Αγωγής Υγείας: ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ & Πολιτιστικών: ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

 

  • Συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού σε μια πολύ όμορφη  και συγκινητική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Κιβωτό της Αγάπης, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στον κατάμεστο χώρο εκδηλώσεων της Κιβωτού
  • και διοργάνωσαν, την  Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από τις 9:30  το πρωί, με την υποστήριξη του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι  και ο  χώρος της Βιβλιοθήκης του  σχολείου  μας ζωντάνεψε και γέμισε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χαμόγελα.
  • Απέδειξαν  εμπράκτως το σεβασμό τους στην διαφορετικότητα και την αναγκαιότητα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Για να μπορούμε να  οραματιζόμαστε  μια κοινωνία ανθρώπων για ανθρώπους, να  μάθουμε  να συνυπάρχουμε  αρμονικά και με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο!

Ευχαριστούμε   για τη συμβολή τους στην επιτυχία του  παζαριού μας , το σύλλογο Γονέων,τα παιδιά και τους συναδέλφους του 5 ου ΓΕΛ καθώς και τα παιδιά και τους συναδέλφους του 4ου Γυμνασίου για την προσφορά τους!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛA TA ΠΑΙΔΙΑ  !!!!!

                                      Υπεύθυνη εκπαιδευτικός :  Σοφία Σιδέρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *