Ύπαρξη ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας, σας ενημερώνει ότι διαθέτει ψυχολόγο για τις ανάγκες των μαθητών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων.

Η ψυχολόγος παρέχει ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη, καθώς και ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας, στα πλαίσια της «Υποστήριξης Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19.

Εκπαιδευτικοί, γονείς, κηδεμόνες των μαθητών μας και μαθητές, μπορούν να απευθύνονται στην ψυχολόγο του σχολείου, κα Διαμαντοπούλου Αικατερίνη, όπου και θα είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε οτι έχει δημιουργηθεί μάθημα στο e-class, όπου εκεί θα αναρτάται υποστηρικτικό υλικό για τους μαθητές.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί πως για τους μαθητές/τριες, χρειάζεται  η γραπτή συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι επιτρέπει την επικοινωνία του παιδιού με την ψυχολόγο. Η υπεύθυνη δήλωση θα δίνεται στην διευθύντρια.

Για όποιον/α ενδιαφέρεται, τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μεταξύ των ωρών 9:00-13:30, κατόπιν συνεννόησης με την διευθύντρια του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *