Ύπαρξη ψυχολόγου στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,
Το σχολείο μας, σας ενημερώνει ότι διαθέτει ψυχολόγο για τις ανάγκες των μαθητών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων.

Ο ρόλος της ψυχολόγου αφορά την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής με στόχο την ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας, στα πλαίσια της «Υποστήριξης Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς».
Εκπαιδευτικοί, γονείς, κηδεμόνες των μαθητών μας και μαθητές, μπορούν να απευθύνονται στη ψυχολόγο του σχολείου, κα Στεργιοπούλου Ειρήνη, όπου και θα είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή.
Είναι σημαντικό να επισημανθεί πως για τις ατομικές συναντήσεις με τους μαθητές/τριες, απαιτείται η γραπτή συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι επιτρέπει την επικοινωνία του παιδιού με τη ψυχολόγο. Η υπεύθυνη δήλωση θα δίνεται στο διευθυντή.
Η συνάντηση της Ψυχολόγου με κάθε ενδιαφερόμενο γίνεται σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας των Ψυχολόγων, τηρώντας το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα των όσων αναφέρονται. Εξαίρεση αποτελούν περιπτώσεις που χρειάζεται να διασφαλιστεί η ασφάλεια του /της μαθητή/τριας.
Για όποιον ενδιαφέρεται, τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μεταξύ των ωρών 9:00-13:00, κατόπιν συνεννόησης με την Ψυχολόγο.
e-mail: istergiopoulou@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *