Ευχαριστήριο μήνυμα λόγω συνταξιοδότησης

Με αφορμή την επικείμενη συνταξιοδότησή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συναποτελούν το σχολείο μας. Τους καθηγητές, χάρη στην προσπάθεια των οποίων πασχίζουμε καθημερινά για την προκοπή των παιδιών του σχολείου μας. Τους μαθητές μας, τους οποίους συγχαίρουμε για τις επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη ζωή τους. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, όπως η Ζωή που έφθασε μέχρι την Αμερική, επιτυχούσα διεθνούς προγράμματος σπουδών. Άλλοι και άλλες πρώτευσαν, κατακτώντας την εισαγωγή τους στην πανεπιστημιακή σχολή της αρεσκείας τους.

Άοκνοι βοηθοί και συμπαραστάτες των παιδιών αλλά και του σχολείου στις παραπάνω επιτυχίες οι γονείς, οι οποίοι συνεργάστηκαν με το σχολείο ώστε να εκπαιδευθούν και να επιτύχουν τα παιδιά τους. Τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο, θα έχουν πάντα μια ακόμη ευκαιρία καθώς η διαδρομή για την ευτυχία δεν είναι μονόδρομος αλλά έχει πολλές στροφές.

Η δική μας συνεργασία θα συνεχιστεί καθώς οι αρχές και οι γνώσεις με τις οποίες εργαστήκαμε, ευχόμαστε να σας συντροφεύουν ολους και να καρποφορούν στα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα Σταματελάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *