14ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευφροσύνη Τριανταφυλλοπούλου, μαθήτρια της Γ΄λυκείου του σχολείου μας, για την αξιοσημείωτη επιτυχία της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας ! Η μαθήτρια λόγω της εξαιρετικής επίδοσης που είχε στον ΠΔΒ 2017 όταν φοιτούσε στη Β΄λυκείου, προκρίθηκε στη Β΄φάση του ΠΔΒ 2018, και ως μαθήτρια της Γ΄λυκείου πλέον, κατάφερε με την υψηλή βαθμολογία που σημείωσε στη Β΄φάση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18-3-2018 στην Αθήνα, να πάρει το εισιτήριο και για την Γ΄φάση του διαγωνισμού, αποτελώντας τη μοναδική μαθήτρια από το νομό Αχαϊας!

Η Γ΄φάση πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 31-3-2018 και είχε εργαστηριακό περιεχόμενο. Η εξέταση βασίστηκε σε μια εξάωρη δοκιμασία σε εργαστηριακά θέματα Βοτανικής, Γενετικής-Βιοχημείας-Μοριακής Βιολογίας και Ζωολογίας, με στόχο την επιλογή 4 μαθητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Εθνική Αντιπροσωπία στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Η Ευφροσύνη με τη συμμετοχή της και τις αξιέπαινες επιδόσεις της και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού, κατάφερε να “τερματίσει” 14η, μεταξύ των 3500 και πλέον μαθητών Λυκείου που συμμετείχαν στον ΠΔΒ 2018!

Η διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και οι συμμαθητές της, τη συγχαίρουμε θερμά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις επερχόμενες πανελλαδικές εξετάσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *